ULTIME NOTIZIE

»
»

RSS Roof voetplaat – geschikt voor dakrandbeveiliging op hellende daken

RSS Roof voetplaat – geschikt voor dakrandbeveiliging op hellende daken

Het RSS Roof dakrandbeveilingssysteem è in veel situazioni toepasbaar. Voor onder andere dak werkzaamheden, werken op hoogte, het plaatsen van zonnepanelen, valbeveiliging voor schuine daken en meer situazionis. Per l'ubicazione del sistema di gestione temporale dell'RSS Roof è il bello che la struttura delle opzioni sia ben visibile. Hierin wordt onder meer gewezen op de dakgoot, deze moet sterk genoeg zijn.

Hoe bepaal je of de dakgoot sterk genoeg is

Door de regel heen is het RSS Roof valbeveiligingssysteem geschikt voor dakranden en bakgoten of goothangers van zink of koper met voldoende gootijzer. De goot en de onderconstructie van de dakrandprofielen moeten stevig bevestigd worden en mogen niet meer dan 80 cm van elkaar verwijderd zijn (van hart tot hart).

Twijfel je over de kwaliteit van de dakgoot, gebruik dan de RSS Roof voetplaat!

Il sistema non è adatto per i lavori artistici, ma l'interfaccia RSS deve essere aggiornata. Un sistema RSS installato deve essere scaricato a livello locale in Europa (EN 13374, classe C). Als je twijfelt aan de draagkracht van de goot, de goot en/of de onderconstructie, gebruik dan anche de RSS velaigheidsvoetplaat, die apart wordt geïnstalleerd and dient om de staander stevig te ondersteunen.

Doel van de RSS Tetto voetplaat

De RSS Roof voetplaat is bedoeld om bij onvoldoende draagkracht van de dakgoot op schuine daken een extra doelmatige valbeveiliging te realiseren. De RSS Roof voetplaat is een aanvulling op het RSS Roof valbeveilgingssysteem voor schuine daken en kan als losse accessoire toegepast worden samen met de staander (101-EU) voor schuine daken.

Neem bij twijfel altijd contact op met uw rivenditore! En raadpleeg altijd de opbouwhandleiding!

it_ITItaliano

Avete domande?

Contatta i nostri rivenditori