LAATSTE NIEUWS

»
»

Gommers bespaart kosten met RSS

Gommers bespaart kosten met RSS

Nederland - Nijmegen | Gommers Dakwerken is begonnen aan een gigantisch project van +/- 7.500 m2 omgaande een studentenhuis. In het kader van de wettelijke valbeveiliging is Gommers verplicht om zijn personeel te beschermen tegen mogelijke risico’s. “Eerst overwogen we het plaatsen van steigers. Dat is namelijk wat we al jarenlang doen”, zegt René Gommers, directeur van Gommers Dakwerken. “Wanneer we steigers zouden plaatsen, hadden we 860 meter aan steigers moeten plaatsen. Daar komt ook nog eens bij dat dusdanig veel steigers ook gemakkelijk toegang verleent aan inbrekers. Onze klant las op internet over een innovatief valbeveiligingssysteem. Dit bood een geweldige uitkomst voor zowel de klant als voor ons.”

In eerste instantie gaf Roof Safety Systems een vrijblijvende demonstratie aan Gommers en de klant. “RSS plaatste geheel kosteloos en vrijblijvend een ‘proef’installatie van 12 m,” Zegt René Gommers. “Dat zegt wel iets over het vertrouwen in het product en de kwaliteit. Dat gaf ons direct vertrouwen om met hen in zee te gaan. Bovenal werkte het product ook uitstekend. Het was gemakkelijk te installeren en het personeel mocht er graag mee werken.”

Na een positieve testfase is Gommers begonnen met calculeren. “We namen alle kosten mee in de berekening, het plaatsen en demonteren bij inbegrepen. In totaliteit bespaarde het ons voor het project in Nijmegen ruim 30% aan kosten. Daarom hebben we 60 m dakrandbeveiliging aangeschaft. Een eenmalige investering die we ook gaan gebruiken bij toekomstige projecten.”

nl_BENederlands (België)

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze dealers