Nederland United States Italia España Sverige Danmark Polska France Österreich Schweiz Deutschland Europe United Kingdom

Dakrandbeveiliging

»
»

Dakrandbeveiliging

RSS dakrandbeveiliging

Tijdelijke dakrandbeveiliging nodig? RSS Roof produceert al jaren hoogwaardige aluminium dakrandbescherming. In ons assortiment hebben we dakrandbeveiliging voor platte en hellende daken, goedgekeurd voor alle dakklassen. De producten zijn licht en zeer snel te monteren. Waar voorheen steigers werden gebruikt, is nu gekozen voor het RSS hellend dak systeem. Het is door één persoon te bouwen. Bovendien is er geen verankering aan het gebouw nodig en wordt de tuin ook niet beschadigd. Maar vooral; Veilig werken op het dak was nog nooit zo eenvoudig.

Ontdek alle voordelen van RSS dakrandbeveiliging. Voor meer informatie, zie de pagina "Producten".

Waarom kiezen voor RSS?

■ Veilig en snel werken

■ Hoogwaardige producten

■ Snel en eenvoudig te (de)monteren systemen

■ Arbo-goedgekeurd

veilig werken, tijd besparen

Onze producten zijn ontwikkeld door voormalig dakdekker Jan Bakker. Samen met een engineer heeft hij de producten verder ontwikkeld zodat ze voldoen aan de hoogst mogelijke certificering.

Zowel de schuine als de platte dakrandbeveiliging van RSS zijn licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Daarnaast bestaan onze dakrandbeveiligingssystemen uit zo min mogelijk componenten, waardoor op- en afbouw snel kan worden uitgevoerd. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om snel en veilig het dak op te gaan.

ABOMA getest en gecertificeerd

Onze producten worden periodiek gekeurd door de keuringsinstantie ABOMA. Hierdoor hebben onze hellende en platte daksystemen beide EN13374 + A1 2019 certificering. Onze dakrandbeveiliging voor platte daken voldoet aan de eisen voor een dakhelling van klasse A (tot 10°). Onze schuine dakrandbeveiliging is toepasbaar tot een hellingshoek van maar liefst 60° (klasse C).

Voor bepaalde projecten kan uw klant om deze informatie vragen. Onze certificaten zijn daarom te downloaden via de documentatiepagina.

nl_BENederlands (België)

Heb je nog vragen?

Neem contact op met onze dealers